Arjak
Construction

Ndërmarrja për Projektim, Montim, Inxhinierim dhe qarkullim

Kush jemi ne

që nga viti 1989 me ju

Arjak është ndërmarrje private për projektim, montim, inzhinjering dhe konsultim. Që nga themelimi i saj në vitin 1989 ndërmarrja ju ka kushtuar plotësisht atributeve të saj dhe në të njejtën kohë, gjatë zhvillimit të saj gjer në poziten e saj të tanishme në mënyrë konstante është fokusuar në zhvillimin e metodave dhe teknologjisë së re që redefinojnë kërkesat e tanishme të pjoktimit dhe prioritetet

Picture 182

Projektet tona

Picture 3264

Çfarë Ne Ofrojmë​

Arjaku ofron klientëve të tij shërbime profesionale të të gjitha profileve. Arjaku është i furnizuar me të gjitha llojet e paisjeve që janë të nevojshme për projektim dhe ndërtim për realizimin e punimeve në ndërtimin e ulët dhe të lartë

Partnerët Tanë

Vite me ju
Bashkëpunëtorë
+
Projekte të realizuara
+
Ekipa e angazhuar
+