Lagjja Ibrahim Rugova

Lloji i punimit
Lagje
Sistem i mbyllur
Monitorim 24/7
Infrastruktur e kompletuar
Ndriqim dhe mirembajtje publike
Fillimi i ndertimit
2024

Informacion shtesë

Kjo lagje eshte duke u punuar nga kompania ARJAK.

5 minuta larg qendres se qytetit